Dé zwakke schakel bij Brazilië: "Niet op het niveau van die tien andere"

Dé zwakke schakel bij Brazilië:
Vrijdag 06 juli 2018 - 13:05   I  

Als de Rode Duivels vanavond een kans willen maken tegen Brazilië, zullen ze de zwakke punten van Brazilië optimaal moeten uitbuiten. Romelu Lukaku gaf tijdens de persconferentie in aanloop naar de match aan dat hij niet meteen zwakke punten zag bij de Brazilianen, maar toch is er één speler die nog niet al te veel indruk wist te maken.

Achter de naam van Fagner, de rechtsachter van Brazilië, staan er zonder twijfel vraagtekens. Hij speelt omdat Dani Alves geblesseerd moest afhaken voor het toernooi en omdat Danilo uitviel tijdens het WK.

"Hoezo, geen zwakke punten bij Brazilië? Bij die rechtsachter Fagner zijn er toch wel wat vragen. De enige speler van de basiself die nog in Brazilië actief is en tien jaar geleden mislukte bij PSV. Zijn rechtstreekse tegenstander vanavond is uitgerekend ons dribbelwonder Eden Hazard. Hij had het niet beter kunnen treffen", schrijft Het Nieuwsblad.

"Niet op het niveau van die andere tien"

In Villa Sporza vertelde ook analist Marc Degryse al dat Fagner te pakken is. "Hij speelt nog in Brazilië en is gewoon niet op het niveau van die andere tien spelers bij Brazilië", klonk het.

Poll: Is Fagner de zwakste schakel bij Brazilië?

TAGS  I  Fagner  I  Brazilië  I  Rode Duivels  I  Hazard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024