‘Chelsea legt zich neer bij vertrek van Kanté en scout opvolger al’

‘Chelsea legt zich neer bij vertrek van Kanté en scout opvolger al’
Vrijdag 06 juli 2018 - 13:57   I  

Het wordt mogelijk een erg vervelende zomer voor Chelsea. Er is nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst van trainer Antonio Conte, terwijl de Londense topclub als klap op de vuurpijl ook nog eens enkele van topspelers dreigt te verliezen.

Eden Hazard, Thibaut Courtois en Willian: allen werden ze de voorbije dagen en weken in verband gebracht met een transfer naar een andere Europese grootmacht. Hazard en Courtois staan op het verlanglijstje van Real Madrid, terwijl Willian belangstelling van FC Barcelona geniet.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, dreigt Chelsea ook stofzuiger N’Golo Kanté kwijt te spelen. Hij is na afloop van het WK misschien wel de eerste die andere oorden opzoekt. Volgens France Football zou Chelsea zich hebben neergelegd bij het feit dat Kanté Londen gaat inruilen voor een avontuur bij Paris Saint-Germain.

Opvolger in het vizier

The Blues zouden achter de schermen zelfs al werk maken van een opvolger voor Kanté. Tanguy Ndombele, de centrale middenvelder van Olympique Lyon, werd al een aantal keer gescout door Chelsea en zou nadrukkelijk in beeld zijn. De 21-jarige Ndombele maakte vorig seizoe indruk bij L’OL.

Poll: Denk jij dat Kanté volgend seizoen effectief bij PSG zal spelen?

TAGS  I  Kanté  I  Chelsea  I  PSG  I  Ndombele  I  Lyon

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024