Ronaldo heeft keuze gemaakt tussen Juventus en Real: ‘Hij gaf zijn woord’

Ronaldo heeft keuze gemaakt tussen Juventus en Real: ‘Hij gaf zijn woord’
Vrijdag 06 juli 2018 - 14:48   I  

Hij is niet meer actief op het WK in Rusland, maar toch was Cristiano Ronaldo de voorbije dagen de meest besproken figuur in de voetbalwereld. Juventus zou op het punt staan om de 33-jarige Portugees weg te halen bij Real Madrid, waar CR7 niet langer gelukkig is.

En dat een transfer écht wel in de maak is, blijkt uit nieuwe informatie waar de Spaanse sportkrant Marca nu mee naar buiten komt. Marca weet dat Ronaldo de knoop omtrent zijn toekomst heeft doorgehakt. Hij heeft zijn woord gegeven Andrea Agnelli, de voorzitter van Juventus.

Bij de Italiaanse tv-zender Mediaset Sport melden ze dan weer dat Juventus alles in gereedheid brengt om Ronaldo voor te stellen. De officiële presentatie van de Portugese sterspeler zou morgen (zaterdag, nvdr.) al kunnen plaatsvinden in Turijn.

Gebrek aan erkenning

Ronaldo wil Real Madrid verlaten omdat hij erkenning mist. CR7 wilde graag een nieuw contract zodat hij het salaris van andere grootverdieners zoals Lionel Messi (FC Barcelona) en Neymar (Paris Saint-Germain) kan evenaren, maar daar wil Real Madrid niet in meegaan.

Juventus zou 100 miljoen euro neertellen voor Ronaldo, die bij de Italiaanse landskampioen een contract van vier seizoenen kan ondertekenen met een jaarsalaris van 30 miljoen euro.

Poll: Voor welke club denk jij dat Ronaldo zal kiezen?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022