Wat Ronaldo in april zei over Juventus is nu wel héél interessant

Wat Ronaldo in april zei over Juventus is nu wel héél interessant
Vrijdag 06 juli 2018 - 17:20   I  

Cristiano Ronaldo (33) zou op het punt staan om Real Madrid in te ruilen voor Juventus. Het zou dé transfer van de zomer zijn. Heel wat mensen noemen het zelfs een verrassing, maar dat zou het eigenlijk niet mogen zijn…

Enkele maanden geleden, toen Real Madrid en Juventus he tin de Champions League tegen elkaar opnamen, liet CR7 zich immers al héél lovend uit over Juventus en de supporters van de club.

Nadat hij een fantastische omhaal scoorde tegen De Oude Dame, kreeg Ronaldo applaus van de Italiaanse fans. Iets wat hij heel erg kon appreciëren. “Het was één van de leukste momenten van de avond”, vertelde Ronaldo na afloop van het duel in Turijn.

"Ik heb altijd van Juventus gehouden"

“Dat ik in een stadion zoals dat van Juventus, waar ze altijd al grote spelers gehad hebben, applaus krijgt van het thuispubliek, is een geweldig moment. Dit doet heel veel deugd.”

“Het maakt me blij, zeker omdat ik altijd van Juventus heb gehouden. Al van toen ik een kind was. Dat de fans voor mij geapplaudisseerd hebben, zal ik nooit vergeten. Dit draag ik voor altijd mee in mijn hart”, besloot Ronaldo.

Een match made in heaven? Het zou best kunnen, ja.

Poll: Zou jij Ronaldo graag bij Juventus zien spelen?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022