Filip Joos weet waarom Ronaldo Real Madrid verlaat voor Juventus

Filip Joos weet waarom Ronaldo Real Madrid verlaat voor Juventus
Vrijdag 06 juli 2018 - 19:00   I  

Dé transfer van de zomer lijkt nu al bekend. Naar alle waarschijnlijkheid verlaat Cristiano Ronaldo Real Madrid voor een avontuur bij Juventus. Als we de Spaanse en Italiaanse media mogen geloven is het een kwestie van uren en dagen vooraleer de transfer wereldkundig gemaakt wordt.

Dé kenner van het Italiaanse voetbal is natuurlijk Filip Joos. Ook hij laat zijn licht schijnen op de bijzondere transfer en hij denkt ook te weten waarom Ronaldo Real Madrid verlaat. Hij denkt dat de hoofdreden de slechte relatie is tussen Ronaldo en Real-voorzitter Florentino Perez.

"Het is een botsing van ego's tussen hem en de voorzitter van Real, Florentino Perez. Ronaldo is gekomen onder zijn voorganger. Hij verdient veel minder dan Lionel Messi en voelt zich niet gewaardeerd", aldus Filip Joos aan Sporza.

"Ik zou het niet doen"

De vraag is natuurlijk of Juventus een goede zaak doet. Volgens Filip Joos eigenlijk niet. "Eerlijk: ik zou het niet doen. Ronaldo zal uiteraard goals maken, maar je krijgt een enorm onevenwicht in je kern. Hij zal veel meer verdienen. Het aanzien van de Serie A zal natuurlijk stijgen, maar Juventus staat bekend als de oerploeg bij uitstek, het enorme collectief. Maar je haalt een showman binnen die vooral aan zichzelf denkt. Al doet hij natuurlijk een ploeg winnen, dat kun je niet ontkennen."

Poll: Doet Juventus een goede zaak?

TAGS  I  Joos  I  Juventus  I  Ronaldo  I  Real Madrid

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022