Internationale pers lovend: "Brazilië heeft geen Lukaku of De Bruyne"

Internationale pers lovend:
Vrijdag 06 juli 2018 - 22:15   I  

Ook in het buitenland werd de wedstrijd met argusogen gevolgd. België dat Brazilië uitschakelt, dat blijft een stunt van formaat. Dat zagen ze ook in het buitenland, waar ze de uitschakeling van Brazilië niet zagen aankomen.

Marca

Het Spaanse Marca zag vooral dat de Rode Duivels ervoor gezorgd hebben dat dit "niet het jaar werd van Neymar" werd. Uitgeschakeld met PSG in de Champions League en nu ook in het WK door de Rode Duivels. Marca zag ook hoe "hij terecht geen strafschop kreeg na de ingreep van Meunier en hoe een heerlijke Courtois hem in minuut 93 van een gemaakt doelpunt hield."

L'Equipe

De Fransen zagen dan weer dat de Belgen erg efficiënt waren. "De Belgen hebben met 2-1 gewonnen van Brazilië. Zij mochten daarvoor een ijzersterke Courtois bedanken." Al zag de krant ook wel dat de Belgen een lastige tegenstander wordt voor Frankrijk. "Dit jaar werden de Belgen als outsiders genoemd. Daar hebben ze nu in stijl op geantwoord door Brazilië uit te schakelen. Nu wacht Frankrijk in Sint-Petersburg."

BBC

De BBC heeft het vooral over de uitschakeling van Brazilië. Dat zagen ze in Engeland duidelijk niet aankomen. "De uitschakeling zag niemand aankomen en niemand dacht dat België stand kon houden met drie achterin. België heeft iedereen lik op stuk gegeven en Brazilië heeft geen Lukaku of De Bruyne."

Poll: Was België sterk of Brazilië te zwak?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Brazilië

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024