Leko duidt twee grootste titelfavorieten aan: "Wij zijn dat niet"

Leko duidt twee grootste titelfavorieten aan:
Zaterdag 07 juli 2018 - 10:18   I   door Redactie

Ivan Leko houdt de druk voor volgend seizoen weg bij Club Brugge. Hij bombardeert twee andere teams tot titelfavoriet. Opmerkelijk, want Club werd vorig seizoen wel zelf kampioen.

"Ik geloof dat we sterker zullen zijn, maar de situatie is simpel. Ik zie twee topclubs, die de beste trainers (Vanhaezebrouck en Preud'homme, red.) in België én een topbudget hebben... Dan zijn Anderlecht en Standard titelfavoriet. Samen met ons? Daar spreek ik me niet over uit, maar 80 procent van de kenners zal zeggen dat zij de grootste favorieten zijn om kampioen te worden", aldus Leko in Het Laatste Nieuws

"Standard won de beker en werd tweede. Als ze nu met diezelfde ploeg starten, met Edmilson en Carcela... en Michel en Emilio (Preud'-homme en Ferrera, red.) erbij, dan zullen ze sowieso nóg sterker zijn."

Leko volgt de transfers van de concurrentie ook op de voet. "Ik zie dat de filosofie van Club Brugge anders is... Groeneveld, Rits, Schrijvers: die zijn pas 20, 21 of 23 jaar oud. Anderlecht neemt Musona, Vranjes, ook Santini: jongens van 25 of 28 jaar, die direct resultaat zullen hebben."

Poll: Volg jij de redenering van Leko?

TAGS  I  Leko  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024