Transfermarkt LIVE: Bod van 155 miljoen op ex-speler Genk, Courtois doet belofte aan zijn kinderen

Transfermarkt LIVE: Bod van 155 miljoen op ex-speler Genk, Courtois doet belofte aan zijn kinderen
Zaterdag 07 juli 2018 - 21:35   I   door Redactie

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Real Madrid bereidt een bod van 155 miljoen euro voor op Sergej Milinkovic-Savic (ex-RC Genk) van Lazio.

* RC Genk moet vrezen voor een vertrek van Sander Berge. Fiorentina heeft een bod van 12 miljoen euro gedaan. Genk wil 17 miljoen.

Cristiano Ronaldo zou volgens Don Balon Juevntus wat willen versterken. Volgens hem is er een kwaliteitsinjectie nodig op het middenveld. Daarom dacht de Portugees nu aan Marco Verratti, de Italiaanse middenvelder van PSG. 

* Als Feyenoord Jordy Clasie wil kopen, dan willen ze in Engeland het grootste deel van de 15 miljoen euro terug die het eerder betaalde voor de Nederlander. Een bedrag dat veel te hoog is vinden ze dan weer in De Kuip.

* Volgens het Turkse FootballArena is Fenerbahce van plan om Simon Mignolet naar Turkije te halen. Liverpool wil meewerken aan een transfer en de Turken hebben voldoende financiële daadkracht om te transfer te verwezenlijken. Of Mignolet zin heeft in een Turks avontuur is wel niet geweten.

*Wesley Moraes staat dicht bij een overstap naar Lazio. De onderhandelingen gaan de goede kant op. Club Brugge zou 12 miljoen euro, inclusief bonussen, vangen.

*AS Roma blijft aandringen voor Dries Mertens. De Romeinen moeten 35 miljoen euro betalen. Dan is Napoli bereid om de Rode Duivel van de hand te doen.

*Thibaut Courtois heeft naar verluidt zijn kinderen de belofte gedaan dat hij terugkeert naar Madrid. Dan blijven er nog twee opties open: Real of Atlético. Real is de meest waarschijnlijke optie.

*In de Spaanse pers worden ook Eden Hazard en Romelu Lukaku gelinkt aan Real Madrid.

*Manchester United zou de transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus in extremis nog tegen willen houden.

Poll: Denk jij dat iemand van het trio Courtois-Hazard-Lukaku naar Real gaat?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024