'Newcastle heeft knoop doorgehakt over transfer van Sels'

'Newcastle heeft knoop doorgehakt over transfer van Sels'
Dinsdag 27 december 2016 - 16:12   I  

De voorbije weken circuleerden er heel wat geruchten omtrent een transfer van Matz Sels. Die speelt nog nauwelijks bij Newcastle United, terwijl Anderlecht en AA Gent net op zoek zijn naar een nieuwe doelman.

Gent lijkt zijn nieuwe doelman met Kalinic al beet te hebben, maar ook Anderlecht zal wellicht achter het net vissen. Newcastle heeft immers besloten om Sels niet te laten gaan. Ook een uitleenbeurt wordt uitgesloten. Volgens het Engelse Chronicle wil Newcastle-coach Rafael Benitez Sels laten strijden om een plek onder de lat. Sels zal zo de strijd moeten aangaan met Karl Darlow, die nu de nummer één is, en Rob Elliot. Benitez wil dat de drie doelmannen allen vechten voor hun plek.

Darlow mag dan wel de vaste doelman zijn, er lijkt beterschap op komst te zijn voor Sels. Benitez zou bereid zijn om zijn andere doelmannen een kans te geven. Dat zou in de FA Cup kunnen of in de Championship. Indien promotie naar de Premier League veilig gesteld is, kan Benitez immers andere spelers ook speeltijd gunnen. Mogelijk kan Sels zich zo weer in de kijker spelen.

TAGS  I  Matz Sels  I   Newcastle United  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024