Transfermarkt LIVE: Offensieve versterking bij Anderlecht, vreemde situatie bij Chelsea

Transfermarkt LIVE: Offensieve versterking bij Anderlecht, vreemde situatie bij Chelsea
Zondag 08 juli 2018 - 23:35   I   door Redactie

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Het nieuwe seizoen is Bij Chelsea gestart, maar momenteel staat Antonio Conte er nog steeds onder contract. Hij daagde vandaag dus op, maar gaf geen training. Ook zijn assistenten deden dat niet. Een fitnesscoach deed dat wel.

* Na de wedstrijd tegen PSV, waarin Anderlecht vijf keer wist te scoren, kwam Hein Vanhaezebrouck met de oproep om offensief nog meer opties te krijgen. "Zij die nog niet klaar zijn hebben nog wat tijd. Ik heb wel nog extra opties nodig op offensief gebied."

*Sampdoria zou ook Leander Dendoncker willen, net als Massimo Bruno overigens. RSCA huurde Bruno Red Bull Leipzig de voorbije seizoenen.

*Cristiano Ronaldo heeft ook een aanbod uit China gehad. Hij kan er een jaarsalaris van 100 miljoen euro opstrijken, maar de Portugees wil naar Juventus.

*Paulinho verlaat Barcelona al opnieuw. Hij trekt naar het Chinese Guangzhou Evergrande.

*Neymar wil dat Paris Saint-Germain Luis Suarez naar Frankrijk haalt. Edinson Cavani mag opkrassen voor hem.

*Milan Savic is de nieuwe aanwinst van KV Mechelen. Het 18-jarige talent komt over van Rode Ster Belgrado.

* Volgens Numero Diez wil Lazio voor 14 juli helemaal rond zijn met Club Brugge. Het lijkt er ook op dat het aandringen van Club Brugge geld zal opleveren, want de Italianen zouden tussen de 12 en de 13 miljoen betalen voor Wesley.

* Tottenham moet op zoek naar een vervanger voor Toby Alderweireld en zou nu proberen om de Colombiaanse verdediger Yerry Mina weg te halen bij Barcelona. Dat weet The Sun. Jan Vertonghen zou dus mogelijk een duo vormen met de kopbalsterke verdediger, die op het WK nog goed was voor drie doelpunten.

* Olympique Marseille is op zoek naar versterking voor de centrale as en Leander Dendoncker past perfect in dat profiel. Hij krijgt wel concurrentie van de Deen Simon Kjaer (Sevilla) en de Braziliaan Juan Jesus (AS Roma), maar zou wel eerste keuze zijn volgens de Franse media.

Harry Kane tekende een nieuw contract bij de Spurs en daarin stond geen afkoopclausule. Dat betekent dat geïnteresseerde clubs héél diep in de buidel moeten tasten om de spits weg te halen uit de Premier League. Zo zou hij meer moeten kosten dan 222 miljoen euro, de prijs die PSG betaalde om Neymar naar Frankrijk te halen.

*Lokeren heeft afscheid genomen van Nikola Jambor. De defensieve middenvelder trekt naar het Portugese Rio Ave.

*Eden Hazard wordt genoemd bij Manchester City. Pep Guardiola zou 150 miljoen euro veil hebben voor de Rode Duivel van Chelsea.

*Na Real Madrid toont ook Barcelona belangstelling in Sergej Milinkovic-Savic. De middenvelder van Lazio (ex-Genk) is zeer gegeerd.

*Ivan Leko heeft laten verstaan dat hij nog een aantal vertrekkers verwacht bij Club Brugge. Het is geen geheim dat Wesley, Diaby en mogelijk ook Denswil blauw-zwart wellicht nog zullen verlaten.

*Lazio toont naast Wesley Moraes ook belangstelling in Stefano Denswil. De Nederlandse verdediger zou bij een goed bod mogen vertrekken.

*Real Madrid wil Cristiano Ronaldo laten gaan, maar de transfer is nog niet rond. Dinsdag zou de Portugees worden voorgesteld bij Juventus.

Poll: Vrees jij nog een kleine uittocht bij Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024