De Vlieger: "Het wordt puzzelen voor Roberto Martinez tegen Frankrijk"

De Vlieger:
Zondag 08 juli 2018 - 13:56   I  

De Rode Duivels staan in de halve finale van een WK. België leeft dan ook al een heel weekend in een roes, maar voor de spelers en de trainers is het alweer keihard werken geblazen. Dinsdag wacht Frankrijk namelijk en na de zege tegen Brazilië zou de uitschakeling toch aanvoelen als een serieuze teleurstelling.

Roberto Martinez kan jammer genoeg niet zorgeloos toeleven naar die wedstrijd. Thomas Meunier is namelijk geschorst en Nacer Chadli sukkelt met een blessure na de wedstrijd tegen Brazilië. Geert De Vlieger hoopt dan ook dat Chadli fit geraakt.

"We moeten hopen dat Chadli fit is. Hij kan op rechts spelen, met Carrasco dan op links. Voor het overige zie ik niet veel alternatieven om de hele rechterflank te doen." Dat vertelde Geert De Vlieger aan Sporza.

"Het wordt puzzelen"

Martinez liet tegen Brazilië zijn tactisch vernuft spreken en De Vlieger denkt dan ook dat de Spanjaard ook hier een oplossing voor zal vinden. "Het is een beetje puzzelen. Maar als ik zie hoe voorbereid Martinez op Brazilië was, dan zal hij dat ook op Frankrijk zijn. Net als op het eventuele uitvallen van Meunier. Want je weet dat je opties moet hebben voor Meunier als je met deze selectie naar dit WK trekt."

Poll: Zal Roberto Martinez de oplossing vinden?

TAGS  I  De Vlieger  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Meunier  I  Chadli

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024