Wie wordt eerste doelman van Anderlecht? 'Hij maakt indruk'

Wie wordt eerste doelman van Anderlecht? 'Hij maakt indruk'
Maandag 09 juli 2018 - 07:14   I  

Bij RSC Anderlecht bereiden ze zich voor op de start in de Jupiler Pro League. Hein Vanhaezebrouck leert zijn spelers steeds beter kennen en heeft ongetwijfeld al een vaste basis in zijn hoofd. De trainer van paars-wit zal nog enkele moeilijke knopen moeten doorhakken, ook in doel.

Frank Boeckx en nieuwkomer Thomas Didillon lijken om het statuut van nummer één te strijden. Laatstgenoemde had aan de start van de voorbereiding een streepje voor, maar volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat Boeckx eerste doelman wordt.

"Anderlecht wilde het huurcontract van Matz Sels verlengen, maar deed weinig (financiële) inspanningen om zijn nummer 1 van vorig seizoen te behouden. Het trok Thomas Didillon aan, 22 nog maar, en ontegensprekelijk een talent. Vraag is of de jonge Fransman nu al klaar is voor het grote werk", klinkt het in de krant.

Indruk

Enter Boeckx, die zich de voorbije twee seizoenen toch bewees. Vanhaezebrouck zou voor de meest ervaren man onder zijn keepers kiezen. "Frank Boeckx maakt momenteel indruk op training én in de oefenwedstrijden. Het zal voor Didillon niet makkelijk worden om Boeckx uit de ploeg te houden", voorspelt HLN.

Poll: Wie zou jij in doel zetten?

TAGS  I  Boeckx  I  Didillon  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024