"Ik zie niet in hoe het nog kan foutlopen tegen de Fransen"

Maandag 09 juli 2018 - 07:44   I  

De Rode Duivels dromen al van de finale op het WK in Rusland, maar eerst is er uiteraard nog een halve finale tegen Frankrijk. Jean-Marie Pfaff, het gewezen sluitstuk van onze nationale ploeg, twijfelt echter niet aan Eden Hazard en co. "We zijn te goed om te doemdenken", zegt Pfaff.

 "Ik zie niet in hoe het nog kan foutlopen tegen de Fransen. Enkel pech kan België nog afstoppen, maar waarom zouden we daar rekening mee moeten houden? We zijn te goed om te doemdenken", zegt Pfaff in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Als het van de ex-doelman afhangt, spelen de Rode Duivels de finale. En winnen ze die ook nog eens. "Ik geloof er alvast in: dit is hét moment. Om dan Engeland te verslaan in de finale - de Kroaten zullen wat moe zijn na die verlengingen."

"Zo enthousiast als een klein kind"

"Je zou eens moeten weten hoe hard ik meeleef met die mannen. Ik word bijna 65, maar ik ben zo enthousiast als een klein kind. (zucht) Het is zó spijtig dat ik straks die halve finale niet kan bijwonen. (grapt) Ach, zonder mij zal het ook wel lukken, zeker?"

Poll: Wordt België wereldkampioen?

TAGS  I  Pfaff  I  Frankrijk  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024