Franse international koos bijna voor België: "Ik heb er geen spijt van"

Franse international koos bijna voor België:
Maandag 09 juli 2018 - 08:14   I  

Hij groeide op het wereldkampioenschap in Rusland uit tot één van dé revelaties van het toernooi, en dat terwijl Benjamin Pavard enkele jaren terug bijna bij Zulte Waregem speelde.

Essevee hoopte in navolging van Thorgan Hazard en de betreurde Junior Malanda ook Pavard weg te halen bij Lille OSC. Hij opteerde evenwel voor een overstap naar Stuttgart. “We hadden inderdaad contact, maar uiteindelijk is er niets van gekomen”, zegt Pavard in Het Nieuwsblad. “Later die zomer was er wel een deal met Stuttgart. Ik kan alleen maar zeggen dat ik geen spijt heb van die keuze.”

Bij Zulte Waregem kijken ze met grote ogen naar de evolutie van Pavard. “De ontwikkeling die Pavard heeft doorgemaakt, is spectaculair”, zegt Francky Dury. “Wij volgden hem sinds hij 18, 19 was en waren meteen onder de indruk van zijn kwaliteiten."

4 miljoen

"Hij leest het spel ongelofelijk snel en kan op alle posities in de verdediging en op de zes spelen. Maar tegen de miljoenen die Stuttgart betaalde (naar verluidt 4 miljoen euro, nvdr.) konden wij niet op.”

Poll: Had jij Pavard graag in België zien spelen?

TAGS  I  Pavard  I  Frankrijk  I  Rode Duivels  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024