Transfermarkt LIVE: Nieuwe recordtransfer voor PSG, opnieuw versterking voor RSCA?

Transfermarkt LIVE: Nieuwe recordtransfer voor PSG, opnieuw versterking voor RSCA?
Maandag 09 juli 2018 - 23:36   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Barcelona versterkte zich met Arthur van Gremio. Barça telde 31 miljoen euro plus 9 miljoen aan variabelen voor het Braziliaanse toptalent.

* PSG heeft een bod gedaan van 272 miljoen euro op Philippe Coutinho van Barcelona. Vorige zomer haalden de Fransen al Neymar bij de Catalanen.

* Het Griekse PAOK wil Ivan Obradovic naar Griekenland halen. Bij Anderlecht heeft hij geen toekomst meer en een transfer is dan ook zeker bespreekbaar.

* De Franse topclub Olympique Lyon toont interesse in Nacer Chadli. Daar denken ze dat Chadli de huidige kern kan komen versterken en ze denken dat een transfer haalbaar is. Ook Besiktas zou de Rode Duivel willen binnenhalen.

* Een van de spelers die genoemd wordt bij Real Madrid is Marco Verratti, de Italiaanse middenvelder van PSG. Hij zou het Madrileense middenveld kunnen komen versterken, maar Don Balon weet dat Sergio Ramos niet tuk is op die transfer. Hij vindt dat het Madrileense middenveld met onder andere Luka Modric en Casemiro al voldoende kwaliteiten heeft en vindt Verratti dus iets te zwak voor Real.

* Feyenoord pakte vandaag uit met de komst van de Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra. Hij tekende een contract van drie jaar en zou zo'n twee miljoen euro kosten. Voor Club Brugge is hij echter geen nobele onbekende, want in Jan Breydel zagen ze hem vorig jaar nog als de opvolger van José Izquierdo.

* De plekjes onder de lat worden door de komst van Buffon nu wel heel duur bij PSG en dat kan ervoor zorgen dat Alphonse Aréola andere oorden zal opzoeken. De 25-jarige keeper ziet het namelijk niet zitten om niet als eerste doelman aan het seizoen te beginnen. Maar volgens Buffon kreeg hij geen enkele garantie dat hij wél eerste doelman zal zijn dit seizoen.

*Jack Wilshere vertrekt transfervrij bij Arsenal. Hij gaat nu aan de slag bij West Ham United.

*Binnen de 48 uur zou Ryad Mahrez van Manchester City worden. De aanvaller komt over van Leicester City.

*Bryan Ruiz gaat aan de slag in de Braziliaanse competitie. De Costa Ricaan heeft een mondeling akkoord met Santos.

*Adrien Trebel was er niet bij in de oefenwedstrijd tegen PSV. De middenvelder meldde zich ziek en zou willen aansturen op een transfer.

*Paris Saint-Germain zou Philippe Coutinho een half jaar na zijn komst alweer willen weghalen bij FC Barcelona. De Fransen zouden daar zomaar eventjes 270 miljoen euro voor over hebben.

*Andriy Yarmolenko zou Borussia Dortmund inruilen voor West Ham United. De vleugelaanvaller is momenteel in Londen om er medische testen af te leggen.

*Mario Balotelli staat op een zucht van een overstap naar Olympique Marseille. De Italiaan is transfervrij na een passage bij OGC Nice.

*Hein Vanhaezebrouck heeft aangegeven dat hij te weinig opties heeft in aanvallend opzicht. Hij wil dus nog wat extra versterking.

*KV Oostende staat op het punt om Fashion Sakala (21) over te nemen van Spartak Moskou. Hij moet de vervanger van Zinho Gano worden.

*Het Franse Nice biedt 3 miljoen euro voor Youcef Attal van KV Kortrijk. De speler was eerder ook in beeld bij Club Brugge en Standard.

*Ismail Azzaoui moet opnieuw geopereerd worden aan de linkerknie. Een overstap naar Cercle Brugge valt zo in het water.

*Nacer Chadli speelde zich op het WK in de kijker van de Turkse topclub Besiktas.

*Ajax hoopt Daley Blind terug te halen naarde Amsterdam ArenA. De Nederlander is overbodig bij Manchester United.

*De Uruguayaanse WK-ganger Lucas Torreira  zou op weg zijn naar Arsenal.

Poll: Heeft Anderlecht nog meer versterking nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024