Toptransfer wenkt: ‘Real Madrid reserveert dit rugnummer voor Hazard’

Toptransfer wenkt: ‘Real Madrid reserveert dit rugnummer voor Hazard’
Maandag 09 juli 2018 - 08:45   I  

Eden Hazard (27) is bezig aan een ijzersterk wereldkampioenschap, en dat heeft werkelijk iedereen gezien. De hele wereld kijkt mee naar het WK, ook Real Madrid. En hoewel Hazard niet meteen de eerste keus is van de Champions Leaguewinnaar, lijkt een toptransfer richting Santiago Bernabéu toch in de maak.

Het Spaanse Diario Gol meldt immers dat Real-voorzitter Florentino Perez al een rugnummer heeft gereserveerd voor Hazard. Niet zomaar een rugnummer… Neen, Hazard zou bij een vertrek van Cristiano Ronaldo het mytische rugnummer 7 in ontvangst mogen nemen.

De kans is groot dat Ronaldo Real Madrid inruilt voor Juventus en het nummer 7 dus vrijkomt. In eerste instantie hoopt Florentino Perez zijn droomtarget Neymar (Paris Saint-Germain) naar Madrid te halen. Als dat niet lukt, komt Hazard weer in beeld.

Geen nieuw contract

Hazard weigerde tot dusver om zijn contract bij Chelsea, dat nog tot de zomer van 2020 loopt, te verlengen. Alles wijst erop dat de Rode Duivel een grote transfer wil versieren, maar voorlopig telt enkel het WK.

Poll: Hoop jij dat Hazard bij Real Madrid aan de slag gaat?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024