Perbet is erg lovend over Club Brugge, maar haalt uit naar Vanhaezebrouck

Perbet is erg lovend over Club Brugge, maar haalt uit naar Vanhaezebrouck
Maandag 09 juli 2018 - 10:55   I  

Jérémy Perbet (33) is opnieuw samen met zijn oude liefde. Na enkele omzwervingen ruilde de goaltjesdief Club Brugge definitief in voor Sporting Charleroi. Perbet blikte in een interview met La Dernière Heure terug op de voorbije seizoenen en had het onder meer over zijn passages bij Club Brugge en AA Gent.

“Toen Club me haalde waren Diaby en Wesley out en wist het niet wanneer die twee opnieuw fit zouden zijn. Ik kreeg de belofte dat ik op gelijke voet met de andere spitsen zou starten, maar Dennis explodeerde al heel vroeg op het seizoen, terwijl Diaby en Wesley sneller dan verwacht opnieuw fit waren”, aldus Perbet.

"Mannaert en Leko hebben me bedankt"

“Bovendien werden we Europees uitgeschakeld… Ik moet ook toegeven dat de enige keer dat ik speelde, gewoon niet goed was. Toch wilde ik op mijn 33ste niet op de bank blijven zitten en het is daarom dat ik voor een uitleenbeurt aan Kortrijk heb geopteerd”, gaat de spits verder.

Tot slot heeft Perbet zelfs nog hele mooie woorden in petto voor blauw-zwart. “Ik wil graag nog benadrukken dat Club mijn overgang naar Charleroi niet heeft tegengehouden. Vincent Mannaert en Ivan Leko hebben me zelfs geluk gewenst met mijn overstap en me bedankt voor mijn professionalisme.”

Moeilijke relatie met Vanhaezebrouck

Voor zijn andere ex-werkgever, AA Gent, is Perbet minder vriendelijk. “Ik kan tevreden terugblikken op mijn passage bij Gent. Maar mijn relatie met Hein Vanhaezebrouck was moeilijk. Soms trainde Coulibaly een hele week niet, maar speelde hij wel gewoon in het weekend."

"In januari 2017 kreeg ik financieel aanlokkelijk aanbod uit Dubai, maar Vanhaezebrouck vroeg me om te blijven. En drie weken later, toen het aanbod uit Dubai al niet meer gold, kreeg ik te horen dat ik moest opkrassen bij Gent.”

“Vorige zomer werd ik zelfs naar de B-kern gestuurd. En dat terwijl ik nooit een training heb gemist! Ik vroeg me op den duur af hoe de buitenwereld over mij zou denken. Ik ben hard blijven werken, want tegen Vanhaezebrouck ingaan zou me op dat moment niet geholpen hebben. En zo zijn er wel meerdere zaken aan het professionele voetbal die me gedegouteerd hebben”, besluit Perbet.

Poll: Had Perbet een serieuze kans moeten krijgen bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Perbet  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Vanhaezebrouck  I  Mannaert  I  Leko

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022