Deschamps blikt vooruit op België: "Wij houden daar rekening mee"

Deschamps blikt vooruit op België:
Maandag 09 juli 2018 - 16:12   I   door Redactie

Reken maar dat Didier Deschamps een plan klaar zal hebben tegen de Rode Duivels. De bondscoach van Frankrijk beseft dat de Belgen een zeer goede ploeg hebben.

"Mijn ploeg zal klaar zijn voor verschillende situaties. Wij houden rekening met de speler die Meunieur zal vervangen. België is niet toevallig in de halve finale geraakt ze zijn tactisch goed. Martinez heeft een heel goed middenveld neergezet tegen de Brazilianen", aldus Deschamps.

"De Belgen zijn heel sterk in de omschakeling, het gaat enorm snel en ze doen dat heel goed. Wij zullen ons voorbereiden op verschillende opstellingen én verschillende tactieken", citeert HLN de Franse bondscoach.

Lloris

Ook doelman Hugo Lloris steekt zijn lof niet weg voor de Duivels. "België is de meest complete ploeg van dit WK. Ze zijn heel goed aanvallend maar ook verdedigend. Ze zijn goed georganiseerd en zijn bovendien ook sterk in de lucht. Ze zijn een tegenstander van heel hoge kwaliteit. Zoals ik al zei, we zullen een groot Frankrijk nodig hebben om deze ploeg te verslaan. Maar wij zijn er klaar voor de uitdaging."

Poll: Vind jij Deschamps een goeie coach?

TAGS  I  Deschamps  I  Lloris  I  Frankrijk  I  Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024