Roberto Martinez wil morgen wraak nemen voor Marc Wilmots

Roberto Martinez wil morgen wraak nemen voor Marc Wilmots
Maandag 09 juli 2018 - 19:15   I  

De vraagtekens die voor het WK naast de naam van Roberto Martinez stonden, zijn na de wedstrijd tegen Brazilië helemaal weggeveegd. De bondscoach wist Brazilië tactisch af te troeven en iets zegt ons dat de Belgen de wedstrijd met Marc Wilmots wellicht hadden verloren. Al zullen we dat nooit zeker weten.

Didier Deschamps vertelde vandaag op zijn persconferentie dat deze Rode Duivels nog steeds de vruchten plukken van het werk van Wilmots. Roberto Martinez kreeg ook een vraag over die stelling en beantwoordde die als een echte gentleman. Volgens de Spanjaard kreeg hij van Wilmots wel degelijk een mooie basis om mee te beginnen, maar deze Belgen hebben nog verder gebouwd op die fundamenten. Martinez gaat zelfs nog een stapje verder en zou zelfs wraak willen nemen voor het afgekeurde doelpunt van Wilmots. Martinez kent de geschiedenis van de Rode Duivels dus goed.

"Marc Wilmots zijn werk is essentieel geweest voor onze ploeg nu. We willen nu Wilmots' werk beter maken. Maar we willen zelfs verder gaan dan dat: we kunnen nu wraak nemen voor Wilmots' afgekeurde goal tegen Brazilië in 2002. Dit door de Fransen morgen te verslaan en hopelijk de finale te winnen." Zo vertelde Martinez volgens HLN.

Poll: Hadden we die wedstrijd tegen Brazilië met Wilmots ook gewonnen?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Wilmots

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024