‘Imoh Ezekiel verrast vriend en vijand en tekent bij Belgische club’

‘Imoh Ezekiel verrast vriend en vijand en tekent bij Belgische club’
Dinsdag 10 juli 2018 - 07:14   I  

Imoh Ezekiel (24) staat op het punt om terug te keren naar de Jupiler Pro League. De Nigeriaanse pocketaanvaller gaat het Spaanse Las Palmas verlaten en een contract tekenen bij… KV Kortrijk.

Het Laatste Nieuws meldt dat Ezekiel zijn carrière wil herlanceren en daarom voor een onverwacht avontuur in het Guldensporenstadion kiest. De ondertussen 24-jarige Ezekiel maakte enkele jaren geleden furore bij Standard, maar na een succesvolle periode op Sclessin kende de spits een grillige loopbaan.

Ezekiel versierde een transfer naar het Qatarese Al-Arabi, dat de Nigeriaan achtereenvolgens uitleende aan Standard en Anderlecht. Vorig seizoen speelde de spits bij het Turkse Konyaspor en het Spaanse Las Palmas. Bij die laatste club stond Ezekiel amper twee keer aan de aftrap. Mede daardoor kiest hij nu dus voor een terugkeer naar België.

Niet naar een topclub

Dat de ex-speler van Standard en Anderlecht nu voor Kortrijk kiest, is een verrassing van formaat. Tijdens de voorbije transferperiodes werd Ezekiel nog in verband gebracht met Anderlecht, Standard en Club Brugge. Na een moeilijk seizoen stonden die clubs echter niet meer in de rij om de spits in te lijven.

 

Poll: Gaat Ezekiel het goed doen in de Belgische competitie?

TAGS  I  Ezekiel  I  Las Palmas  I  KV Kortrijk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024