Transfermarkt LIVE: Club en RSCA gooien met geld, toptransfers voor Hazard en Chadli

Transfermarkt LIVE: Club en RSCA gooien met geld, toptransfers voor Hazard en Chadli
Dinsdag 10 juli 2018 - 23:40   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Stuttgart hoopt Benjamin Pavard nog één seizoen te houden. Daarna zijn de Duitsers bereid om hun Franse WK-ganger te verkopen.

*Miralem Pjanic staat op het verlanglijstje van Barcelona en PSG, maar zou uiteindelijk gewoon bij Juventus blijven.

*Nacer Chadli staat nu ook op het verlanglijstje van Olympique Lyon. Ook Besiktas volgt onze landgenoot.

*Eerder meldde het Franse L'Equipe al dat Anderlecht interesse toonde in Thierry Ambrose. De 21-jarige Franse spits heeft een ander profiel dan Dimata en Santini en zou Vanhaezebrouck opties kunnen geven. Volgens City Watch richt Anderlecht nog steeds haar pijlen op de youngster.

Cristiano Ronaldo is volgend seizoen speler van Juventus. Dat hing al een tijdje in de lucht, maar de Madrilenen maakten het nieuws vandaag ook officieel.

* Soualiho Meïté versiert een mooie transfer. De 24-jarige verdedigende middenvelder ruilde vorige zomer Zulte Waregem voor AS Monaco, maar daar kon de Ivoriaanse Fransman niet doorbreken. Hij tekende een contract tot 2022 bij de Italiaanse club Torino.

Claudemir tekende een contract bij het Portugese Braga. De 30-jarige middenvelder, die van januari 2015 tot 2017 bij Club Brugge speelde, tekende een contract voor drie seizoenen bij de Portugese club.

* De Uruguayaanse WK-ganger Lucas Torreira is de vierde aanwinst van Arsenal. De middenvelder komt over van het Italiaanse Sampdoria en zou zo'n 30 miljoen euro kosten. De 22-jarige middenvelder zou een contract voor vijf jaar hebben getekend.

* Volgens Gambia Sports heeft Anderlecht al een bod van 3,5 miljoen euro, 4 miljoen én 5 miljoen op de 23-jarige Gambiaanse verdediger Bubacarr Sanneh geplaatst. Telkens vonden de Denen dat te weinig. Anderlecht zou tot 7 miljoen willen gaan, maar ook dat zou de Deense topclub niet kunnen verleiden.

* Volgens Roemeense media zou Steaua Boekarest zich wel willen versterken met Dorin Rotariu. De Roemeen speelde eerder al voor Dinamo Boekarest, de ploeg waar Club Brugge hem ook ging weghalen.

*De Senegalese international Cheikhou Kouyaté mag bij West Ham vertrekken. De verdediger/middenvelder heeft wel nog een contract tot en met 2021, waardoor de Engelse club ook serieus wat geld op tafel wil zien liggen. Volgens Evening Standard zou Kouyaté iets meer dan 11 miljoen euro moeten kosten.

*FC Barcelona zou zijn zinnen op Eden Hazard gezet hebben. Het hoopt de Rode Duivel na het WK binnen te halen en is bereid om daarvoor ver te gaan.

*Borussia Dortmund heeft Wilfried Zaha in het vizier. De winger van Crystal Palace stond enkele maanden geleden ook al op het verlanglijstje van Manchester City.

*Adrien Trebel schuift een beslissing over zijn toekomst voor zich uit. De Fransman wil tot de eerste week van augustus nadenken over een vertrek of een verlengd verblijf bij Anderlecht.

*Imoh Ezekiel keert terug naar België. De ex-speler van Standard en Anderlecht gaat een contract tekenen bij KV Kortrijk.

*Club Brugge staat op het punt om zich te versterken met Marcos Senesi. Blauw-zwart zou 6 miljoen euro op tafel leggen voor de verdediger van San Lorenzo.

*Manchester City heeft niet alleen Jorginho (Napoli), maar ook Mateo Kovacic (Real Madrid) op het oog.

*Robert Lewandowski blijft ondanks hardnekkige geruchten over een trasfer mogelijk toch bij Bayern München.

*Manchester United onderhandelt met Lazio over de transfer van Sergej Milinkovic-Savic.

Poll: Kan Club Brugge zichzelf volgend seizoen opvolgen als kampioen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024