Vriendschap Lukaku-Pogba ontploft: “Mourinho moest tussenbeide komen”

Vriendschap Lukaku-Pogba ontploft: “Mourinho moest tussenbeide komen”
Dinsdag 10 juli 2018 - 09:25   I  

Romelu Lukaku en Paul Pogba konden het altijd prima met elkaar vinden, maar vlak voor het duel tussen Frankrijk en België werpt ‘inside information’ een ander licht p de vriendschap van de twee Manchester United-spelers. Zo zouden beide heren het lang niet meer zo goed met elkaar kunnen vinden…

“Jarenlang waren ze de beste maten, maar sinds ze dezelfde werkgever delen, staat de vriendschap tussen Romelu Lukaku en Paul Pogba onder druk”, schrijft Het Nieuwsblad. “En vanavond staan ze in Sint-Petersburg als rivalen tegenover elkaar. Hun begroeting zal nog hartelijk zijn, maar echte vrienden lijken ze al enkele maanden niet meer. Er is te veel gebeurd sinds de zomer van 2017.”

“Zowel Lukaku als Pogba reageerde de voorbije maanden terughoudend als er naar hun vriendschap werd gevraagd. Ooit waren ze twee handen op één buik. Sprongen ze om de haverklap bij elkaar binnen voor een partijtje basketbal of een spelletje op de PlaySta­tion. Deelden ze dezelfde passies van muziek en sport. Maar dat was toen Lukaku nog bij Everton speelde. Sinds ze vorige zomer ploegmaats zijn geworden, zit er spanning op hun relatie. Dat getuigen verschillende mensen uit de entourages van de spelers.”

Pogba vloog hard in op Lukaku

De krant weet dat Pogba ietwat jaloers is op Lukaku, die vorige zomer de nieuwe grote man werd bij Manchester United. “Volgens verschillende bronnen is Pogba niet zo blij dat hij de spotlichten nu moet delen met anderen. Het verhaal gaat dat Pogba op training hard is ingevlogen op Lukaku. In die mate dat José Mourinho tussenbeide moest komen om een eventuele blessure te vermijden.”

Poll: Wie is de beste?

TAGS  I  Lukaku  I  Pogba  I  Manchester United  I  Frankrijk  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024