Zó kondigt Juventus de komst van Cristiano Ronaldo aan

Zó kondigt Juventus de komst van Cristiano Ronaldo aan
Dinsdag 10 juli 2018 - 19:12   I  

Cristiano Ronaldo mag zich vanaf heden een speler van Juventus noemen. Real Madrid maakte de transfer van de Portugees officieel bekend en niet veel later volgde ook Juve. De aankondiging was bij de Italianen net ietsje vrolijker.

Juventus stuurde via zijn officiële kanalen een zwart-wit beeld de wereld in waarop de typische viering van Ronaldo te zien is. Ook de naam van de Portugees en het rugnummer 7 werden in het beeld verwerkt. Dat doet vermoeden dat Ronaldo ook in Turijn met het rugnummer 7 - nu nog op de rug van Juan Cuadrado - zal spelen.

"Zijn naam is Cristiano Ronaldo. En hij is een speler van Juventus", klinkt het verder kort maar krachtig op de webstek van de Italianen. De Oude Dame laat weten dat Ronaldo zijn krabbel onder een overeenkomst tot medio 2022 zette.

100 miljoen, gespreid over twee seizoenen

Over de volgende twee seizoenen zal Juventus 100 miljoen euro overmaken op de bankrekening van Real Madrid. Dat Juve voor twee betaaltermijnen kiest, heeft alles te maken met de regels van de Financial Fair Play (FFP).

Poll: Maakt Ronaldo de juiste keuze door naar Juventus te gaan?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022