Hoe de Rode Duivels doelman Hugo Lloris in de problemen kunnen brengen

Hoe de Rode Duivels doelman Hugo Lloris in de problemen kunnen brengen
Dinsdag 10 juli 2018 - 19:53   I  

De Rode Duivels staan opnieuw voor een loodzware opdracht. Als ze de finale willen bereiken, moeten ze de maat nemen van Frankrijk. ‘Les Bleus’ beschikken over een sterk team, maar toch bestaan er twijfels omtrent de doelman.

Hugo Lloris is al járen het sluitstuk van Tottenham Hotspur en de Franse nationale ploeg, maar toch is nog steeds niet iedereen overtuigd van de goalie. Alexandre Doskov, journalist bij het Franse So Foot twijfelt openlijk aan de kwaliteiten van Lloris.

Doskov voorspelt een 2-1-zege voor Frankrijk, op voorwaarde dat Lloris er zijn hoofd bijhoudt. “Ik denk dat Frankrijk efficiënter zal zijn in beide strafschopgebieden, zowel verdedigend als aanvallend. Let wel, Courtois is stukken beter dan Lloris”, vertelt Doskov in Het Nieuwsblad.

Lloris heeft zijn momenten, maar met zijn voeten wordt hij geregeld in de problemen gebracht. En Courtois is overduidelijk in vorm. Ik geloof niet dat hij drie goals zal pakken. Maar de ruimte die jullie toch altijd laten, die gaan wij beter benutten”, besluit de journalist. Als de Rode Duivels Frankrijk in de problemen willen brengen, kunnen ze dus best druk zetten op de goalie van de Fransen.

Poll: Wie is de beste doelman?

TAGS  I  Lloris  I  Frankrijk  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024