Deschamps moét nog iets kwijt over Rode Duivels na zege

Deschamps moét nog iets kwijt over Rode Duivels na zege
Woensdag 11 juli 2018 - 12:33   I   door Redactie

Ook Didier Deschamps heeft gereageerd na de overwinning van de Fransen tegen de Rode Duivels. Frankrijk staat daardoor na het EK ook in de finale van het WK.

"Dit is uitzonderlijk”, citeert Het Nieuwsblad Deschamps. “Ik ben echt heel blij voor mijn spelers. Ze zijn jong, maar ze hebben karakter en mentaliteit getoond. Het was een zware match tegen een sterk Belgisch team, maar dat ene doelpunt van Umtiti volstond. We hebben verdedigend hard moeten werken en konden in het slot op de tegenaanval nog af en toe tegenprikken. Een grote profi­ciat aan de spelers en mijn staf. We staan in de finale en morgen kunnen we rustig bekijken wie onze tegenstander wordt.”

"Ik voel veel fierheid”, vervolgde Deschamps. “We zijn al 49 dagen samen. Er gebeurt veel, ook moeilijke zaken. Maar dat is normaal in zo'n grote groep. Ook in mijn staf verdient iedereen het. Tijdens de match hebben de spelers het geklaard. De verloren finale van twee jaar geleden (op het EK in eigen land, red.) is nog steeds niet helemaal verteerd. Het bleef altijd in onze gedachten. Nu kunnen we de rekening vereffenen.”

Poll: Vind jij Deschamps een goeie trainer?

TAGS  I  Deschamps  I  Rode Duivels  I  Frankrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024