Vandenbempt zag gebroken Rode Duivel: "Zo heb ik hem nog nooit gezien"

Vandenbempt zag gebroken Rode Duivel:
Woensdag 11 juli 2018 - 18:30   I  

De Rode Duivels worden geen wereldkampioen. Een uitgekookt Frankrijk sloeg die droom aan diggelen. De spelers geloofden er nochtans echt in, maar het heeft niet mogen zijn.

Peter Vandenbempt zag hoe groot de teleurstelling was bij de Rode Duivels. Zo lacht Eden Hazard normaal altijd, maar dat kon hij gisteren niet. "De verslagenheid bij de Rode Duivels was onmetelijk groot. Ik heb Eden Hazard bij me in de studio gehad en dat is toch iemand die altijd vrolijk is en een nederlaag snel kan relativeren. Twee jaar geleden op het EK in Frankrijk zei hij nog: "La vie continue." Maar nu zat hij er heel verslagen bij, zo heb ik hem nog nooit gezien", aldus Vandenbempt aan Sporza.

Verslagenheid die bij alle Rode Duivels aanwezig was. "Ze hebben allemaal een gigantische kater opgelopen gisteren, precies omdat het geloof zo groot was dat ze gesterkt uit de wedstrijden tegen Japan en Brazilië waren gekomen. Ze geloofden dat ze op de drempel van de voetbalhemel stonden. Als de deur dan op je neus dichtslaat, dan komt dat hard aan."

Poll: Gaat dit nog lang blijven nazinderen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Hazard  I  Vandenbempt

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023