Scholz reageert na controversiële benoeming tot kapitein

Scholz reageert na controversiële benoeming tot kapitein
Dinsdag 27 december 2016 - 22:55   I  

Standard-coach Jankovic zorgde voor wat controverse door Alexander Scholz als kapitein aan te duiden voor de wedstrijd tegen STVV. Zo was Adrien Trebel opeens kapitein af.

"Neen, ik was niet verrast", vertelde Scholz na de match. "Of Trebel de club zal verlaten? Neen, helemaal niet. Hij heeft een goeie match gespeeld en heeft een fantastische goal gescoord."

Het lijkt Trebel wel dwars te zitten. Hij vierde zijn doelpunt niet. "Daar kan ik niets over zeggen. Wat intern besproken wordt, moet ook binnen de muren van de club blijven. Er wordt te veel naar buiten gebracht."

Adrien Trebel wenste alvast niet te reageren op het voorval, Jankovic verklaarde zijn keuze voor de wedstrijd. "Scholz is een voorbeeld voor iedereen met zijn manier van spelen en rendement. Ik wil hem meer verantwoordelijkheid geven. Hij verdient dat", zei hij bij Play Sports. "Standard heeft leiders nodig en ik wil meer verantwoordelijkheid geven aan Scholz. Ik heb geen probleem met Trebel. We hebben daarover een discussie gehad in de kleedkamer en er is geen probleem. Mijn keuze voor Scholz is logisch."

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024