Ivan Leko bevestigt vertrek: "Altijd een trieste dag als je zo een speler moet verliezen"

Ivan Leko bevestigt vertrek:
Dinsdag 27 december 2016 - 23:05   I  

De wintertransferperiode komt eraan en dat betekent dat vertrekkende spelers nu hun laatste wedstrijd hebben gespeeld. Dat was het geval bij Ndidi, maar ook bij STVV werd het vertrek van een speler bevestigd.

William Dutoit maakte zijn laatste wedstrijd bij STVV mee, al zat hij wel de hele wedstrijd op de bank. "Ja het was waarschijnlijk zijn laatste match", vertelde STVV-coach Ivan Leko achteraf. "Het is nooit een makkelijk moment als je een goeie keeper verliest en William is bovenal een goeie jongen, een speler die in die zes maanden onder mijn hoede heeft getoond dat hij een schitterende mentaliteit heeft. Het is altijd een trieste dag als je zo een speler moet verliezen, maar dat is voetbal. Ik wens hem het allerbeste in zijn verdere carrière." 

Dutoit trekt wellicht naar Oostende, dat dringend een doelman nodig heeft. Leko wou dat echter nog niet bevestigen. "Naar welke ploeg hij trekt? Dat moet je hem zelf vragen. Officieel weet ik van niks. Ik heb liever dat hij het zelf vertelt. We zullen waarschijnlijk een nieuwe doelman halen. Met Lucas Pirard hebben wij iemand met toekomst en een keeper waarin we veel vertrouwen hebben, maar in een competitie die nog vier maanden duurt, heb je twee doelmannen nodig met garantie. We zullen dan ook proberen van nog een extra sluitstuk in huis te halen."

TAGS  I  Ivan Leko  I   STVV  I   William Dutoit

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024