Luka Modric haalt zwaar uit naar Engeland

Luka Modric haalt zwaar uit naar Engeland
Donderdag 12 juli 2018 - 10:31   I   door Redactie

Niet Engeland, maar Kroatië heeft zich geplaatst voor de finale van het WK. Volgens Luka Modric werd de arrogantie van de Engelsen afgestraft.

"Hun journalisten en analytici zeiden vooraf dat we moe zouden zijn en dat we als zombies op het veld zouden staan. Die uitspraken bracht bij ons alleen maar meer gretigheid naar boven om hun ongelijk te bewijzen. Ze moeten meer bescheiden zijn en respect voor ons hebben. Als je een halve finale speelt, is het onmogelijk om vermoeid te zijn. Je weet hoeveel er op het spel staat”, zegt Modric in gesprek met beIN Sports. “Ze hebben ons onderschat en dat was een grote fout.”

"Dat we nu de finale gehaald hebben, laat een droom uitkomen voor ons allemaal. Vooraf gaf niemand ons een kans, maar met kwaliteiten, saamhorigheid en een vechtersmentaliteit hebben we dit kunnen bereiken. We verdienen het om in de finale te staan, vanaf het begin hebben we de wedstrijd gedomineerd en de Engelsen fysiek en technisch afgetroefd”, meent de middenvelder van Real Madrid.

Poll: Waren de Engelsen vooraf te arrogant?

TAGS  I  Engeland  I  Modric  I  Kroatië

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024