Philippe Clement moet al meteen brandje blussen bij Racing Genk

Philippe Clement moet al meteen brandje blussen bij Racing Genk
Donderdag 12 juli 2018 - 12:06   I  

De Belgische eersteklassers zijn al een tijdje bezig met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Binnen enkele weken is het zover en zal de eerste bal rollen op de Belgische velden. Het belooft nu al een spannende strijd te worden.

Zo wil Racing Genk onder Philippe Clement eindelijk de aansluiting maken met de echte top. Genk speelt al enkele seizoenen leuk en attractief voetbal, maar de resultaten blijven uit. Clement moet daar dit seizoen wel in proberen slagen.

Iedereen traint dan ook op het scherpst van de snee en dat heeft gisteren voor wrevel gezorgd op training. "Gisteren tijdens de training was er een opstootje tussen Sebastien Dewaest en Dieumerci Ndongala. De emoties laaiden even op tijdens een oefenwedstrijdje, de hele kern staat immers op scherp om zichzelf te tonen net voor de start van het nieuwe seizoen. De clubleiding besliste om Dewaest een boete te geven als aanzetter van het opstootje." Dat liet Racing Genk zelf weten via haar website.

Zaak opgelost

Voor Genk is de zaak bij deze dan ook opgelost. "Een dag later staan beide spelers weer samen op het trainingsveld, neuzen in dezelfde richting. Het incident is hiermee afgesloten voor de hele club, de volle focus gaat naar de oefenmatchen tegen Moeskroen (zaterdag) en Spouwen Mopertingen (zondag)."

Poll: Verwacht jij veel van Racing Genk dit seizoen?

TAGS  I  RC Genk  I  Clement  I  Dewaest  I  Ndongola

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024