'Anderlecht heeft opvolger Adrien Trebel al te pakken'

'Anderlecht heeft opvolger Adrien Trebel al te pakken'
Donderdag 12 juli 2018 - 12:40   I  

Adrien Trebel moet normaal ook dit seizoen de motor worden van paars-wit. Vorig seizoen was hij eigenlijk de enige die een heel seizoen lang op niveau wist te presteren. Hij voetbalde zich met zijn werklust, grinta én goede voeten in de harten van de Anderlecht-fans.

De Franse middenvelder leek op het einde van het seizoen ook op weg naar de uitgang, want een mooie transfer (naar Frankrijk onder andere) bood zich aan. Die transfer kwam er niet, waardoor Anderlecht begon te geloven dat Trebel gewoon in Brussel zou blijven.

Nu zou Trebel toch twijfelen aan zijn toekomst bij Anderlecht. "Luc Devroe toonde zich in mei nog zegezeker over een contractverlenging van de Franse middenvelder, maar sindsdien is het helemaal stil. Tegen een aantal mensen in zijn entourage zou Trebel al gezegd hebben dat hij absoluut weg wil." Dat staat geschreven in Sport/Voetbalmagazine.

Vertrek opvangen?

Als Trebel zou vertrekken, dan moet Luc Devroe wel nog een vervanger binnenhalen. Al zou paars-wit het volgens Sport/Voetbalmagazine ook gewoon kunnen oplossen met de eigen jeugd. "Kayembe - rustig aan de bal, goed afstandsschot, agressief en zéér geliefd bij voorzitter Coucke - is een meer dan degelijk alternatief voor Trebel die lijkt aan te sturen op een vertrek."

Poll: Zou Anderlecht Trebel intern kunnen vervangen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Trebel  I  Kayembe

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024