Verrassend: Dreigt ook ontslag voor coach van deze topclub?

Verrassend: Dreigt ook ontslag voor coach van deze topclub?
Woensdag 28 december 2016 - 07:22   I   door Redactie

Nee, het zal nog niet heel snel gebeuren. Toch moet een trainer van wie gedacht werd dat hij onaantastbaar was nu ook stilaan gaan vrezen.

We hebben het over Hein Vanhaezebrouck. AA Gent verloor gisteren met 2-0 bij RC Genk. "Binnen de club wordt meer en meer in de richting van Hein Vanhaezebrouck gekeken. Daar is hij in sommige 'lagen' niet langer untouchable - het gevolg van zijn niet-aflatende druk op spelersgroep en scoutingscel", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Het vreemde gedrag van Vanhaezebrouck voedt daarbij de intrige. Niet alleen de ploeg weet het niet meer, ook Vanhaezebrouck heeft sinds de wedstrijd tegen Anderlecht moeite om zich een houding te geven. Het sloeg nergens op. Terwijl zijn spelers niet slecht waren begonnen aan de wedstrijd - Saïef en Moses Simon dreigden op links -, bleef Vanhaezebrouck twintig minuten aan een stuk in zijn dug-out zonder één keer in zijn technische zone te verschijnen. Hij sprong pas recht na een tackle op Milicevic. Waarna Hein wéér twintig minuten wegdook in de kraag van zijn trainingspak, gezeten tussen Peter Balette en Bernd Thijs."

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024