AA Gent moet zomeraanwinst al meteen drie maanden missen

AA Gent moet zomeraanwinst al meteen drie maanden missen
Donderdag 12 juli 2018 - 14:53   I  

In Gent hopen ze dat het nieuwe voetbalseizoen beter zal starten dan het vorige. Gent begon dramatisch aan het vorige seizoen en Hein Vanhaezebrouck trok de deur achter zich dicht. Yves Vanderhaeghe bracht Gent opnieuw naar de top, maar speelde teleurstellende play-offs.

Gent heeft dan ook een kwaliteitsinjectie nodig en daarom haalde de Oost-Vlamingen al heel wat versterkingen. Een van die spelers waar ze in Gent veel van verwachten is de Zweed Eric Smith. De jonge Zweed werd twee dagen nadat hij zijn contract tekende al geopereerd en de gevolgen zijn zwaar. Zweden en Gent, voorlopig geen geslaagd huwelijk volgens Sport/Voetbalmagzine.

"De Buffalo's en Zweedse profs, die combinatie wil maar niet vlotten. De meest recente aankoop, middenvelder Eric Smith (21), lijkt daar een treffend voorbeeld van. Aangezien Anderson Esiti (24), ondanks een deal tot 2020, hoopt op een vertrek, werd de jeugdinternational voor naar verluidt 750.000 euro weggekaapt bij IFK Norrköping. Zijn vierjarige overeenkomst tekende de Scandinaviër met een gips aan de rechterpols. Ook sukkelde Smith met de rechtervoet, waardoor hij een serieuze investering bleek te zijn. Twee dagen na zijn voorstelling onderging hij daarvoor al een operatie, met een onbeschikbaarheid van drie maanden tot gevolg."

 

Poll: Verwacht jij veel van AA Gent dit seizoen?

TAGS  I  AA Gent  I  Smith  I  Esiti

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024