Verrassing tegen Engeland in opstelling? "Ik ben er klaar voor"

Verrassing tegen Engeland in opstelling?
Donderdag 12 juli 2018 - 19:34   I   door Redactie

Ook Youri Tielemans bevestigt dat de Rode Duivels nog niet helemaal tevreden zijn. Ze willen die derde plaats mee naar huis brengen zaterdag.

“Met die derde plaats willen we dit toernooi tot een goed einde brengen. We willen absoluut eindigen met een zege: voor de eer, voor onszelf, voor België. Er wordt nu al over gepraat in de groep, we willen echt die derde plaats. Dat is de laatste doelstelling. We willen deze reis mooi beëindigen, vertrekken met een goed gevoel. En daarna op naar de volgende uitdagingen”, citeert HLN Tielemans.

Al is het mislopen van de finale wel een grote teleurstelling. “We wilden echt die finale. Op uitzondering van die nederlaag hebben we geen reden om teleurgesteld te zijn. We hadden een doelpunt nodig om ons te bevrijden in die wedstrijd, maar dat doelpunt is dus niet gevallen.”

Mogelijk komt Tielemans in de ploeg tegen Engeland. “De coach heeft er nog niets over gezegd, maar ik ben alleszins klaar om te spelen. Al zou ik niet ontgoocheld zijn als ik niet zou starten. De coach wil absoluut winnen en dus zal de sterkst mogelijke ploeg op het veld staan”, besluit Tielemans.

Poll: Zou jij Tielemans opstellen tegen Engeland?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Tielemans

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024