"Als ik stop met voetballen, zal ik aan de bar onze foto's laten zien"

Donderdag 12 juli 2018 - 21:49   I   door Fabian Morren

Marcelo heeft op Instagram afscheid genomen van Cristiano Ronaldo. De Braziliaan en de Portugees waren jarenlang ploegmaats bij Real Madrid. Ronaldo verhuisde echter naar Juventus.

Wat kan ik zeggen Cris? Ik zweer het, ik dacht niet dat deze dag zou komen. Maar niets in het leven is voor altijd. Ik hoop dat je gelukkig bent met je nieuwe reis", begint Marcelo op Instagram. "Ik stond bijna tien jaar aan je zijde, tien jaar van geluk, goed voetbal, overwinningen, nederlagen en fantastische momenten. Ik heb heel veel van je geleerd. Je toewijding is het meest bizarre dat ik heb gezien in een atleet."

"Ik zal onze gesprekken voor de wedstrijden missen, wanneer je de uitslagen juist had en ons voor de finales geruststelde met je ervaring en de liefde die je de jongeren hebt gegeven. Ik ben trots dat ik met je samen heb gespeeld. Niet omdat je de beste speler bent, maar vanwege wie je bent. Als ik stop met voetballen zal ik aan de bar zitten, een pint drinken, verhalen vertellen en al onze foto’s laten zien.”

Poll: Ga jij Ronaldo missen bij Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Marcelo

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022