‘Barcelona duwt Thomas Vermaelen naar de exit’

‘Barcelona duwt Thomas Vermaelen naar de exit’
Vrijdag 13 juli 2018 - 08:30   I  

FC Barcelona lijkt hoe langer hoe meer niet langer te rekenen op Thomas Vermaelen (32). De Rode Duivel bewees op het WK in Rusland dat hij nog steeds meekan op het hoogste niveau, maar in Camp Nou lijken ze meer dan ooit te twijfelen aan de toekomst van de Belg.

Barça versterkte zich donderdag met de Franse verdediger Clément Lenglet. De 23-jarige Lenglet komt voor een transferbedrag van 36 miljoen eur over van Sevilla en zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2023.

De komst van Lenglet is bijzonder slecht nieuws voor Vermaelen, die zo een plaatsje zakt in de pikorde. De Rode Duivel moest bij Barcelona sowieso al Samuel Umtiti en Gerard Piqué voor zich dulden. Bovendien ligt Vermaelen nu ook in de weegschaal met Yerry Mina, die een sterk WK speelde met Colombia.

Twijfels

Het lijkt er dus op dat Barcelona meer dan ooit twijfelt aan de toekomst van Vermaelen. Door het aantrekken van Lenglet lijken de beleidsbepalers van de Catalaanse topclub onze landgenoot nu echt wel naar de exit te duwen.

Poll: Moet Vermaelen weg bij Barcelona?

TAGS  I  Vermaelen  I  Barcelona  I  Lenglet  I  Sevilla

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023