'Michel Preud'homme heeft genoeg gezien en laat twee spelers vertrekken'

'Michel Preud'homme heeft genoeg gezien en laat twee spelers vertrekken'
Vrijdag 13 juli 2018 - 12:15   I  

Standard sloot het voorbije seizoen af met een eindzege in het bekertoernooi én een tweede plaats in de Jupiler Pro League. Na de komst van Michel Preud'homme hopen ze in Luik nog wat beter te kunnen doen tijdens de volgende jaargang.

De voorbije weken leerde MPH zijn spelers beter kennen en ondertussen heeft hij al een goed zich op hoe zijn kern er precies moet uitzien. "We bereiden een seizoen voor, geen oefenmatch. Natuurlijk wil je winnen en goed spelen, maar het is goed dat de spelers beseffen dat er nog werk is. De saus pakt nog niet", vertelde Preud'homme eerder deze week in Het Nieuwsblad.

"Ik wou zo veel mogelijk spelers aan het werk zien. Om te zien wat we hebben, maar ook wat er ontbreekt. Daar krijg ik nu een duidelijk beeld van. We gaan zeer snel beginnen met knopen doorhakken over onze kern", besloot Preud'homme. 

Niet goed genoeg

Twee spelers lijken in zijn ogen nu alvast niet goed genoeg om Standard dit seizoen te kunnen helpen. Dimitri Lavalée (21) wordt voor één seizoen verhuurd aan MVV Maastricht. De Nederlanders hebben wel geen aankoopoptie afgedwongen.

Wie wél definitief vertrekt is Farouk Miya. Hij trekt naar het Kroatische HNK Gorica. Eerder werd de jonge speler nog verhuurd aan FC Sebail uit Azerbeidzjan.

 

Poll: Goede transfers van Standard?

TAGS  I  Standard  I  Preud'homme

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024