Transfermarkt LIVE: Hazard wil naar Real Madrid, toptransfer lonkt voor Meunier

Transfermarkt LIVE: Hazard wil naar Real Madrid, toptransfer lonkt voor Meunier
Zaterdag 14 juli 2018 - 23:35   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Yerri Mina, uitblinker op het WK bij Colombia, verlaat mogelijk Barcelona. De Catalanen hebben een bod van 30 miljoen euro op hem binnengekregen van West Ham United.

*Thomas Meunier heeft laten weten dat PSG meerdere aanbiedingen voor hem heeft ontvangen. Hij sluit een vertrek niet uit.

*Eden Hazard heeft na de match tegen Engeland te kennen gegeven dat hij Chelsea graag zou verlaten. Hij mikt op een transfer naar Real Madrid.

*Bij Real Madrid blijven ze niet bij de pakken zitten. De Champions Leaguewinnaar zou zomaar eventjes 400 miljoen euro veil hebben voor het duo Eden Hazard-Harry Kane.

*Thibaut Courtois gaat rustig nadenken over zijn toekomst. De doelman sluit niet uit dat hij zijn contract bij Chelsea, dat doorloopt tot de zomer van 2019, uitdient. Een transfer deze zomer is eveneens een optie, net als een nieuwe deal bij Chelsea.

*Felipe Anderson staat op het punt om Lazio in te ruilen voor West Ham United. De Braziliaanse winger slaagde alvast voor zijn medische testen.

*Enzo Zidane, de zoon van Zinédine, zet zijn carrière verder bij de Spaanse tweedeklasser Rayo Majadahonda. Hij komt over van het Zwitserse Lausanne.

*Eden Hazard zou aan Brian Laudrup verteld hebben dat hij naar Real Madrid gaat verhuizen.

*Inter verwacht dat het slechts 15 à 20 miljoen euro moet betalen voor Moussa Dembélé. Het zou opmerkelijk zijn mocht Tottenham daarmee akkoord gaan.

*Mino Raiola heeft Paul Pogba aangeboden bij Barcelona. Barça heeft echter bedankt voor de Fransman, die weg wil bij Manchester United.

*Het is goed mogelijk dat Wesley Moraes uiteindelijk niet naar Lazio verhuist. De Italianen bewandelen momenteel andere pistes.

*Chelsea maakte via zijn officiële kanalen bekend dat Maurizio Sarri de opvolger is van de ontslagen Antonio Conte.

*Zulte Waregem hoopte met Antwerp-spits William Owusu aan de haal te gaan, maar haakte af omwille van de vraagprijs van 1 miljoen euro.

*Ook het Italiaanse Atalanta heeft nu zijn zinnen gezet op Leander Dendoncker.

*STVV doet er alles aan om Chuba Akpom definitief weg te halen bij Arsenal.

*Club Brugge laat Marcos Senesi (San Lorenzo) niet los. Blauw-zwart hoopt de verdediger snel binnen te halen.

*KV Kortrijk heeft zich versterkt met de Braziliaan Kanu (ex-Anderlecht).

*Chelsea en Real Madrid zijn in vergevorderde onderhandelingen over een transfer van Thibaut Courtois.

*Barcelona hoopt Eden Hazard aan zich te binden, maar de Rode Duivel is voorlopig te duur voor de Spaanse kampioen.

*Michy Batshuayi kan zijn carrière verderzetten bij Sevilla.

*Leander Dendoncker staat nu ook op het verlanglijstje van Serie A-club Atalanta.

*Manchester United aast op Engels international Harry Maguire, maar Leicester City wil zijn speler een nieuw contract aanbieden.

*Tottenham en Internazionale strijden om de Braziliaan Malcom (Bordeaux).

Poll: Is Courtois klaar voor Real Madrid?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024