Genk legt er vijf in het mandje tegen Moeskroen

Zaterdag 14 juli 2018 - 21:21   I

KRC Genk lijkt nu al klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Zaterdag maakte de ploeg van Philippe Clement brandhout van een andere eersteklasser, Moeskroen. Genk won afgetekend met 5-1.

Tijdens het eerste gedeelte van de eerste helft viel er niet al te veel beleven. Het was pas na de broodnodige drankpauze dat de wedstrijd ontplofte. Trossard krulde het leer voorbij Werner en zorgde voor de Limburgse voorsprong. Malinovskyi verdubbelde de voorsprong en enkele minuten voor rust maakte Trossard er op strafschop 3-0 van.

Meteen na rust beet Moeskroen van zich af. Pierrot tekende voor de aansluitingstreffer, maar Genk liet zich niet van de wijs brengen. Via Karelis en Zhegrova liep het uit tot 5-1, al wist Spahiu in het slot nog eens tegen te scoren. Eindstand: 5-2.

Poll: Kan dit Genk meestrijden voor de titel?