Meunier spreekt klare taal over zijn toekomst

Meunier spreekt klare taal over zijn toekomst
Zaterdag 14 juli 2018 - 22:00   I   door Redactie

Thomas Meunier lijkt op vertrekken te staan bij Paris Saint-Germain. De rechtsachter kwam weinig aan spelen toe in het afgelopen seizoen. De weg werd hem versperd door de Braziliaan Dani Alves. Hij verwacht nu een signaal van de Franse club.

“De club zou me mogen laten verstaan dat ze me absoluut willen en dat er een belangrijke rol voor mij weggelegd is binnen de ploeg”, is Meunier duidelijk bij HLN. “Ik apprecieer PSG enorm als club, maar ik heb het gevoel dat er iets onafgewerkt is voor mij in Parijs. Ik wil het vertrouwen van club en coach. Vorig seizoen heb ik dat niet gevoeld. Wat gaat de nieuwe coach brengen? Dat wordt heel belangrijk in mijn keuze om te blijven.”

"Ik denk dat ze bij PSG ook wel beseffen dat ik een uitstekend WK gespeeld heb", vervolgt Meunier. "De vraag is of ze daar nu twijfelen aan mijn capaciteiten… Ik hoop dat ze het geweer van schouder veranderen, zodat ik niet nog een seizoen moet meemaken als het vorige.”

Meunier geeft nog mee dat er aan interesse geen gebrek is. "PSG heeft al verschillende aanbiedingen gehad voor mij. Er is altijd interesse geweest", klinkt het.

Poll: Moet Meunier vertrekken bij PSG?

TAGS  I  Rode Duivels  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024