Transfermarkt LIVE: WK-ganger kiest voor Club Brugge, Mbokani weigert Belgische clubs

Transfermarkt LIVE: WK-ganger kiest voor Club Brugge, Mbokani weigert Belgische clubs
Zondag 15 juli 2018 - 23:40   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Manchester United is van plan om een bod van 300 (!) miljoen euro uit te brengen op WK-sensatie Kylian Mbappé.

*Thibaut Courtois gaat over enkele dagen rond de tafel zitten met zijn manager om zich te beraden over zijn toekomst. Een nieuw contract bij Chelsea is een optie, een transfer (naar Real Madrid?) eveneens.

* Barcelona heeft zich bij Chelsea gemeld voor N'Golo Kanté. De Catalanen bieden een niet nader genoemde transfersom én André Gomes.

* Chelsea toont belangstelling in Kalidou Koulibaly van Napoli, in het verleden nog actief bij RC Genk. De Italianen vragen liefst 90 miljoen euro.

* Thibaut Courtois zou op een verbeterd aanbod van Chelsea wachten. De Blues hadden in december een jaarsalaris van 12,5 miljoen euro aangeboden. Niet genoeg om de doelman te overtuigen.

* Er zou een bod van 225 miljoen euro zijn uitgebracht door Real Madrid op Eden Hazard.

* West Ham United heeft de Braziliaan Felipe Anderson binnengehaald. De aanvallende middenvelder komt over van Lazio en tekende een contract voor vier seizoenen. Met zijn transfer zou zo’n veertig miljoen euro gemoeid zijn.

*  Club Brugge heeft Bryan Oviedo nog niet opgegeven. Een akkoord zou ook in de maak zijn, want Oviedo zelf ziet volgens Costa Ricaanse media een overstap naar Club Brugge wel zitten. De Costa Ricaanse international zou naar een Europese club trekken die Champions League speelt. Club Brugge zou een nieuw bod voorbereiden om de deal af te ronden.

* Russische media weten dat Dieumerci Mbokani wel degelijk nog steeds op weg is naar een Turkse ploeg. De onderhandelingen met Bursaspor zijn wel afgesprongen omdat beide partijen er financieel niet uitgeraakten. Een terugkeer naar België ligt wel niet op tafel.

* Hoe Chelsea Eden Hazard soms uitspeelde, deed bij momenten pijn aan de ogen. Iedereen kent zijn kwaliteiten, zeker na dit WK. Hazard zelf lijkt klaar om Chelsea te verlaten en dat is volgens Wesley Sonck de beste keuze. Hij vindt dat Hazard Chelsea zo snel mogelijk moet verlaten.

*  Juventus zou niet de eerste keuze geweest zijn voor Cristiano Ronaldo. Zo weet de Italiaanse sportverslaggever Carlo Alvino dat Ronaldo eigenlijk eerst naar Napoli wilde trekken. 

*  Omar Govea speelt momenteel nog voor FC Porto, maar daar heeft hij geen toekomst meer. Hij zou wel gewoon in Portugal kunnen blijven volgens de media daar. Een terugkeer naar België lijkt voorlopig dus niet aan de orde. Nochtans toonden Anderlecht, RC Genk en AA Gent interesse in het verleden.

Mousa Dembélé zou nu twijfelen om Tottenham wel te verlaten. Hij wil enkel weg als er echt een goede deal voor hem klaar ligt. Als dat niet het geval is lijkt het een betere oplossing om zijn contract (nog één seizoen) bij Tottenham gewoon uit te spelen. Volgend seizoen kan hij dan gratis vertrekken.

Poll: Zullen veel Rode Duivels van club veranderen na zo'n WK?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024