'Toptransfer voor Eden Hazard dreigt in het water te vallen'

'Toptransfer voor Eden Hazard dreigt in het water te vallen'
Maandag 16 juli 2018 - 07:55   I   door Redactie

De transfer van Eden Hazard naar Real Madrid is nog lang niet rond. Real twijfelt of het Hazard wel zal halen, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De hoge transferprijs helpt ook niet. Chelsea wil een wereldrecord voor Hazard: minstens 225 miljoen euro. Daardoor wordt hij amper goedkoper dan Kylian Mbappé of Neymar. Die laatste twee lijken nog steeds de voorkeur van Real-voorzitter Florentino Pérez weg te dragen.

Hazard speelde een fantastisch WK en wil Chelsea na zes jaar graag verlaten. De Blues willen hem ook laten gaan, maar dan dus wel tegen de juiste prijs. Hazard zelf probeerde na het WK Real al te overtuigen door openlijk te zeggen dat hij klaar is voor een transfer. "Jullie kennen mijn voorkeur", zei hij er ook nog bij. Toch is het niet uitgesloten dat Hazard de voorbereiding gewoon aanvat bij Chelsea.

Dat zou dan toch een beetje een domper op de feestvreugde zijn na een geweldig WK. Hazard lijkt meer dan ooit klaar voor een toptransfer. Al vertrekt hij liever, toch zou Hazard een nieuw seizoen bij Chelsea niet met een lang gezicht aanvatten.

Poll: Hoop jij dat Real Madrid hem zal halen?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024