Transfermarkt LIVE: Real Madrid wil 3 Rode Duivels, Chadli praat met manager

Transfermarkt LIVE: Real Madrid wil 3 Rode Duivels, Chadli praat met manager
Dinsdag 17 juli 2018 - 00:05   I   door Redactie

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Naast Eden Hazard en Thibaut Courtois staat ook Romelu Lukaku op het lijstje staat van Real-voorzitter Florentino Perez. De voorzitter denkt zelf Lukaku én Mourinho te overtuigen, want er is één speler van Real Madrid die ze in Manchester graag terug zouden zien komen: Gareth Bale. 

*Nacer Chadli wil zijn knap WK verzilveren en een mooie transfer versieren. "Ik ga mijn makelaar bellen en vragen wat hij in petto heeft. Ik denk dat er een aantal aanbiedingen op tafel liggen, die gaan we rustig bekijken en dan zullen we knopen doorhakken."

*Manchester United haalt mogelijk een WK-finalist binnen. Aanvaller Ante Rebic van Eintracht Frankfurt kan rekenen op de belangstelling van de Engelsen. Man U zou 50 miljoen euro veil hebben voor de Kroaat.

*Thorgan Hazard kan rekenen op de belangstelling van Sevilla. Mönchengladbach wil de Rode Duivel niet laten gaan.

*Mehdi Carcela zorgt voor nervositeit bij Standard. De middenvelder kwam niet opdagen voor de training. Aast hij op een transfer?

*Volgens La DH zou Barcelona misschien wel interesse tonen in de Rode Duivel Thomas Meunier. Volgens de Waalse krant zou een transfer bovendien snel in kannen en in kruiken kunnen zijn als PSG wat wil meewerken.

*Sarri wil Alisson Becker naar de Premier League halen. De Braziliaanse doelman speelde net nog het WK en kende een ijzersterk seizoen bij AS Roma. Hij zou Courtois kunnen opvolgen in doel.

*Het Turkse Galatasaray zou interesse tonen in Kara Mbodj, maar hij zou er wel niet de gedroomde versterking zijn. De Turken gaan liever verder in zee met de Belg Jason Denayer. Als ook die transfer niets wordt zou Adil Rami nog boven Kara in de pikorde staan.

*Real-voorzitter Florentino Perez heeft de komst van Neymar nog niet opgegeven. Zelfs als Hazard zou komen is er nog steeds plek voor de Braziliaanse superster.

*Thomas Meunier staat op het verlanglijstje van Sevilla, Valencia en Napoli. De Rode Duivel wil eerst een goed gesprek met PSG-trainer Thomas Tuchel. Als PSG Meunier laat gaan, wil het 30 miljoen euro vangen.

*Manchester United zou van plan zijn om Paul Pogba te verkopen voor 150 miljoen euro en met dat geld vol voor Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) te gaan.

*Toby Alderweireld weet nog niet waar zijn toekomst ligt, maar gaat ervan uit dat hij de voorbereiding aanvat bij zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur.

*Everton, Tottenham en Chelsea hebben hun zinnen gezet op de Colombiaanse WK-ganger Wilmar Barrios. De 24-jarige pitbull staat onder contract bij Boca Juniors.

*Lyon staat open om te onderhandelen met Liverpool over een transfer van wereldkampioen Nabil Fékir.

*AC Milan laat topaankoop Leonardo Bonucci na één seizoen mogelijk alweer vertrekken. De Rossoneri kampen met financiële problemen en hopen 32 miljoen euro te vangen bij een verkoop van Bonucci. Paris Saint-Germain en Manchester United zouden geïnteresseerd zijn.

*Real Madrid wacht het juiste moment af om toe te slaan voor Thibaut Courtois. Als de prijs gedaald is naar 30 à 35 miljoen euro zal Real de transfer van de Chelsea-doelman afronden.

*De transfer van Eden Hazard naar Real is minder zeker. De Rode Duivel hoopt erop, maar Chelsea zou 225 miljoen euro vragen. Dat is ook voor Real veel en bovendien hoopt de Koninklijke nog op Mbappé of Neymar.

*In principe mag Real Kylian Mbappé wel schrappen. Na het behalen van de wereldtitel liet de 19-jarige aanvaller weten volgend seizoen bij Paris Saint-Germain te zullen blijven.

*RC Genk heeft een bod van 3 miljoen euro uitgebracht op Vadis Odjidja. De 29-jarige middenvelder van Olympiacos geeft de voorkeur aan AA Gent, maar de Buffalo's hebben nog geen akkoord met de Griekse topclub.

*AA Gent heeft wel al Giorgi Kvilitaia, een aanvaller van 24, beet. De Georgische international van Rapid Wien wordt deze week verwacht voor de medische tests en om zijn contract te tekenen. De voorbije twee jaar bij Rapid was hij goed voor 22 doelpunten in 54 wedstrijden.

Poll: Denk jij dat de transfer van Hazard naar Real nog in orde komt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024