Meunier wil gesprek met PSG-coach, drie topclubs azen nu al op Rode Duivel

Meunier wil gesprek met PSG-coach, drie topclubs azen nu al op Rode Duivel
Maandag 16 juli 2018 - 10:15   I  

Thomas Meunier staat op zijn 26ste op een kruispunt in zijn carrière. De rechterflankverdediger heeft een ijzersterk WK achter de rug en wil komend seizoen een vaste waarde zijn op het allerhoogste niveau. Hetzij bij Paris Saint-Germain, hetzij bij een andere ploeg.

In Het Laatste Nieuws windt Meunier er dan ook geen doekjes om. "Ik heb vanuit Parijs de technisch directeur gehoord tijdens dit toernooi, de voorzitter, de teammanager, de ploegmaats... Allemaal stuurden ze mij felicitaties. Iedereen behalve de coach..."

Meunier eist een gesprek met de kersverse trainer van PSG, Thomas Tuchel. Onze landgenoot heeft geen zin in een nieuw seizoen als doublure van de 35-jarige Dani Alves. "Wat gaat de nieuwe coach brengen? Er moet eens goed gepraat worden, want zijn visie op mij wordt heel belangrijk in mijn keuze om te blijven.”

"PSG heeft al verschillende aanbiedingen gekregen voor mij"

“Bij PSG hebben ze al verschillende aanbiedingen gekregen voor mij", laat Meunier zich verder nog ontvallen. Volgens de Franse krant Le Parisien staan er effectief al enkele grote clubs in de rij om Meunier binnen te halen. Napoli, Sevilla en Valencia liggen op vinkenslag.

Als PSG beslist om de Rode Duivel te laten gaan, moet hij minstens 30 miljoen euro in het laatje brengen. Ter vergelijking: de Fransen kochten Meunier in 2016 voor amper 6 miljoen euro weg bij Club Brugge.

Poll: Wat moet Meunier doen?

TAGS  I  PSG  I  Paris Saint-Germain  I  Sevilla  I  Napoli  I  Valencia  I  Rode Duivels

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024