Club Brugge is niet klaar, zo geeft Leko aan: "Werk aan de winkel"

Club Brugge is niet klaar, zo geeft Leko aan:
Maandag 16 juli 2018 - 10:29   I  

Club Brugge nadert het einde van zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. Tijdens het voorbije weekend won blauw-zwart een oefenpot tegen het Israëlische Hapoel Haifa (3-1), maar toch is trainer Ivan Leko nog niet helemaal tevreden over wat hij van zijn ploeg te zien kreeg.

"Ik zag progressie in vergelijking met één tot twee weken geleden", steekt Leko op de officiële webstek van Club Brugge van wal. "Er was goede wil, we hebben meteen degelijk gespeeld. De intensiteit was er, ik heb enkele mooie acties gezien en mooie doelpunten."

"Het belangrijkste is dat we als ploeg gespeeld hebben, maar er is nog werk aan de winkel", waarschuwt de Kroaat zijn spelers ook meteen. Leko beseft dat zijn ploeg nog niet helemaal klaar is voor het grote werk. "Maar dat is normaal. Het is wel te vroeg om te spreken over de defensie. Als we offensief willen voetballen dan moeten we een perfecte organisatie neerzetten."

Geen 100%, maar dat hoeft (nog) niet

"Dat is nu soms nog moeilijk, maar we weten perfect wat er beter moet worden. We willen alles doen om elke wedstrijd te winnen. We hebben nog één week, elke wedstrijd is belangrijk voor ons. Het is niet de bedoeling om nu al 100% te zijn."

Poll: Gaat Club Brugge zichzelf opvolgen als kampioen van België?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Hapoel Haifa

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024