‘Manchester United laat Pogba gaan en vindt opvolger van 150 miljoen’

‘Manchester United laat Pogba gaan en vindt opvolger van 150 miljoen’
Maandag 16 juli 2018 - 11:00   I  

Hij heeft een sterk wereldkampioenschap in Rusland achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat Paul Pogba (25) met zekerheid een speler van Manchester United blijft. Integendeel, de geruchten omtrent een vertrek op Old Trafford blijven maar groeien.

Volgens diverse Engelse media is Manchester United van plan om Pogba te verkopen. De Franse wereldkampioen zou het al een tijdje niet meer zo goed kunnen vinden met trainer José Mourinho, en dat zou één van de redenen zijn waarom Pogba weg mag.

Bij Manchester United hopen ze 150 miljoen euro te vangen voor de middenvelder, die op het verlanglijstje van Juventus, Barcelona en Real Madrid zou staan. Als Pogba vertrekt, weet Mourinho ook al precies wie de vervanger van de Fransman moet worden: Sergej Milinkovic-Savic (23).

Pogba out, Milinkovic-Savic in?

De Servische middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Lazio, maar de kans is groot dat hij daar volgend seizoen niet meer speelt. Italiaanse media melden dat Manchester United bereid is om 150 miljoen euro neer te tellen voor Milinkovic-Savic.

Poll: Wie vind jij de beste?

TAGS  I  Lazio  I  Manchester United  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Juventus  I  Frankrijk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024