Courtois: "Waar ik ook naartoe ga, Eden Hazard moet meekomen"

Courtois:
Maandag 16 juli 2018 - 13:45   I  

Eden Hazard en Thibaut Courtois worden de komende weken wellicht de twee Rode Duivels die in binnen- en buitenland het vaakst aan een transfer zullen worden gelinkt. Beide Belgen hebben dan ook zelf aangegeven dat ze open staan voor een nieuw avontuur en als ploegen als Real Madrid op de loer liggen, dan is steken de geruchten natuurlijk de kop op.

Thibaut Courtois twijfelt over zijn eigen toekomst. Voor hem is bij Chelsea blijven een optie, maar hij zou graag terugkeren naar Madrid om bij zijn kinderen te kunnen zijn. Bovendien is Courtois altijd gelukkig geweest in de Spaanse hoofdstad. Eden Hazard droomt dan weer al een tijdje van een transfer naar Real Madrid.

De Rode Duivels hebben elkaar wel gevonden in Londen en spelen al een tijdje samen. Beide heren kennen elkaars kwaliteiten door en door en na het WK is het zeker dat zowel Courtois als Hazard tot de beste spelers ter wereld behoren.

"Waar ik ook ga, Hazard komt mee"

Volgens Evening Standard zou Thibaut Courtois het liefst gewoon samen met Eden Hazard een nieuw avontuur aangaan. Of dat nu bij Chelsea is of elders, Hazard en Courtois zullen een team blijven vormen. "Waar ik ook ga, Hazard moet meekomen. We zullen elkaar niet laten gaan. We zien binnenkort wel, eerst vakantie", aldus Courtois.

"Alles is nog mogelijk. Ook blijven bij Chelsea. Mensen zeggen altijd dat spelers zich niet houden aan hun contracten, maar misschien doe ik dat wel. Ik denk ook niet dat ze iemand met mijn kwaliteiten op de bank zullen zetten als ik niet zou willen bijtekenen" vertelde Courtois nog.

Poll: Spelen Courtois en Hazard volgend seizoen in dezelfde ploeg?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024