'Kersvers wereldkampioen steekt mogelijks stokje voor transfer van Kara'

'Kersvers wereldkampioen steekt mogelijks stokje voor transfer van Kara'
Maandag 16 juli 2018 - 13:55   I  

Anderlecht is nog steeds op zoek naar defensieve versterking, want daar gaan ze er eigenlijk al vanuit dat Kara Mbodj binnenkort geen speler meer is van Anderlecht. De sterke Senegalees wil een mooie transfer versieren naar een topclub of een topcompetitie.

Het Turkse Galatasaray zou interesse tonen in de Senegalese international, maar hij zou er wel niet de gedroomde versterking zijn. De Turken gaan liever verder in zee met de Belg Jason Denayer. De speler van Manchester City werd dit seizoen al uitgeleend en Galatasaray wil hem graag houden. Een transfer is echter niet zo eenvoudig.

Daarom zouden de Turken ook nog andere pistes bewandelen en daardoor zou een transfer van Kara nog wat verder weg zijn. Adil Rami, kersvers wereldkampioen zonder één minuut te spelen, staat namelijk op het lijstje van defensieve versterkingen. Zijn transfer zou voorrang krijgen op  een mogelijke transfer van Kara.

Problemen?

Anderlecht wil wel meewerken aan een vertrek van Kara, als de kans zich toch zou voordoen, en heeft met Bubbacar Sanneh (23, Midtjylland) al een vervanger op het oog. Mocht Kara straks toch niet weggeraken, brengt hij paars-wit mogelijk in de problemen. Luc Devroe dreigt naast Sanneh te grijpen of Anderlecht dreigt met zowel Kara als Sanneh opgezadeld te zitten. En dat zou toch wat van het goede teveel zijn…

Poll: Wie is de beste verdediger?

TAGS  I  Anderlecht  I  Galatasaray

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024