Rode Duivels kijken naar Belgische clubs: "Spelers moeten doorbreken"

Rode Duivels kijken naar Belgische clubs:
Maandag 16 juli 2018 - 14:20   I  

De Rode Duivels kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Na weken zwoegen en zweten in Rusland mogen ze eventjes alles vergeten en genieten van de rust en van de familie. Daarna is het weer hard werken, want de Belgen moeten zich binnenkort plaatsen voor het EK.

Dat zou normaal gezien geen probleem moeten zijn, al zal Roberto Martinez wellicht beginnen denken aan de lange termijn. Veel Rode Duivels worden namelijk een dagje ouder en het wordt dan ook tijd dat enkele jonge spelers opstaan. Voorlopig lijkt dat niet meteen te gebeuren.

Volgens Jacques Sys van Sport/Voetbalmagazine leveren de Belgische clubs wel degelijk goed werk op het gebied van jeugdwerking. Hij hoopt dan ook dat er vooral enkele verdedigers zullen doorbreken in de komende maanden/in het komende jaar. 

"De toekomst oogt mooi"

"Er kunnen een paar namen wegvallen, in de eerste plaats denk je dan aan Kompany, maar het is niet dat die een fantastisch WK speelde. Er zullen in de verdediging toch een aantal nieuwe spelers moeten doorbreken. Je hebt wel het gevoel dat het jeugdbeleid van ons Belgisch voetbal goed functioneert en dat er meer talent zit aan te komen. De toekomst oogt dus mooi."

Poll: Zullen de Belgische clubs binnenkort al enkele nieuwe Rode Duivels afleveren?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024