Ronaldo: "Zij gaan naar China, maar ik ben anders"

Ronaldo:
Maandag 16 juli 2018 - 19:20   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo is officieel voorgesteld bij Juventus. De nummer 7 komt voor 112 miljoen euro over van Real Madrid en is de meest spraakmakende transfer van de zomer tot dusver.

“Om op deze leeftijd nog naar een club als deze te kunnen gaan, dat maakt mij gelukkig. Juventus is een van de beste clubs in de wereld en het was voor mij een goed doordacht besluit. Vrienden en ploeggenoten hebben mij een tijd geleden al verteld dat ik hier zou passen. Gezien de kracht en uitstraling van de club was het een eenvoudige beslissing om te nemen. Juventus is de grootste club in Italië”, vertelt Ronaldo.

“Ik ben niet verdrietig dat ik Real Madrid verlaat. Juventus is immers een grote club en met alle respect voor andere spelers die op mijn leeftijd naar Qatar of China gaan, maar ik zit nu bij de belangrijkste club van Italië", vervolgt Ronaldo. "Ik wil graag geschiedenis schrijven met Juventus. Ik houd van uitdagingen en hoop dat alles hier goed zal gaan. Ik heb een prachtig verhaal geschreven bij Real Madrid. Mijn negen jaar daar waren geweldig, maar het is nu tijd voor een gloednieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik bedank de supporters van Real met heel mijn hart, maar focus mij nu ook op mijn nieuwe uitdaging.”

"Leeftijd niet belangrijk"

"Ik ga proberen om te laten zien dat ik een topspeler ben, ga hard werken en ben erg ambitieus. Ik houd er niet van om in mijn comfortzone te blijven, ik jaag altijd nieuwe uitdagingen na. Ik ben anders dan alle andere voetballers die denken dat een carrière op mijn leeftijd over is. Ik wil laten zien dat ik niet zoals alle anderen ben. Ik ben anders. De Serie A is een lastige en tactische competitie, maar ik ben er klaar voor. Leeftijd is niet belangrijk, want ik voel mij goed en ben gemotiveerd", besluit de Portugees.

Poll: Ben jij blij met deze transfer?

TAGS  I  Juventus  I  Real Madrid

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024